Пријатељи из града Костроме на Палићу

Дана 02.06.2018.г., посетили су нас чланови народног балетског ансамбла „Мозаика“ и фолклорног ансамбла „Кудикова гора“ и приредили нам на Палићу незабораван наступ. Оба ансамбла имала су и свој подмладак који је такође пленио квалитетом ивођења песама и игара из Русије. Домаћини из МЗ Палић, Друштво „Св. Александар Невски“ и пуна Велика тераса на Палићу дуго ће памтити овај наступ наших пријатеља из града Костроме.

Изузетан квалитет наступа је велики допринос нашем програмском делу „Дани руске културе“ који је главна окосница нашег рада и доприноса зближавању наших култура. Прелепим песмама и играма из Русије биле су на крају додате и наше традиционалне песме, као и пријатељске поруке водитеља, тако да је концерт у сваком погледу остао незабораван.

Заједнички ручак, заједничка посета Зоолошком врту, изванредан наступ на Великој тераси-све је било у изузетно топлој атмосфери као са старим пријатељима. Сви су били одушевљени и гости и домаћини а заједничка порука је била: ово се мора поновити!

 

Галерија

[widgetkit id=73]