Звезда из Москве откључала срца публике

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Просечна оцена: 4.75 (2 гласова)

Дана 31.01.2020. године, у Великој већници Градске куће, одржан је концерт младе руске пианисткиње Јелизавете Кључереве који је на присутну публику оставио веома добар утисак.

Слушали смо доста концерата и доста извођења клавирских дела Шопена и Чајковског али је ово извођење младе светске звезде из Москве заиста узбудило и уживаоце али и стручни део публике невероватним преношењем атмосфере и суштине тих дела као и савршеном техником извођења.

Кључерева је са таквом снагом и сигурношћу одсвирала свој програм да смо и поред информација о њој као победници највећих светских конкурса имали утисак да је сав програм вечери био само за нашу верну публику спремљен и само у нашој прелепој сали изведен.

По завршетку концерта имали смо прилику да се мало и дружимо са овом дивном уметницом која је на нас оставила невероватно добар утисак и својим учтивим и племенитим понашањем које је испољила и у кратком разговору за студио „Пипс“.

Заједнички утисак свих је да смо за овај предиван догађај који смо као Друштво свесрдно подржали, дужни да се захвалимо како Руском дому тако и врхунској менаџерки Ани Врбанец из Београда, Градској управи Суботице, Музичкој школи „Даворин Јенко“ из Београда, Удружењу "Electa" и Националном савету Руске националне мањине.

Галерија

 

Додај коментар


Сигурносни код
Освежи

Видео

Временска прогноза

Посећеност

Данас
Јуче
Ове недеље
Овог месеца
Укупно
161
891
4482
10695
2045593

Нађи нас на Фејсбуку